LA LORRAİNE BAKERY GROUP ŞEFLERİ EKMEK YAPIM DERSİNDE
Avrupa fırıncılık sekto?ru?ndeönemli bir işletme olan BakeryGroup,Sapanca Turizm MYO Aşçılık Programı ekmek yapım teknikleri dersinde öğrencilerle buluştu.
03.12.2018 00:00
Şeflerin elinden uygulamalı eğitim gören aşçılık programı öğrencileri, mutfaklarında kendi ekmeklerini yaptılar.Uygulamalı ve teorik işlenen derste öğrenciler, ekmek yaparken dikkat edilmesi gereken temel esasları şeflerden dinleme imkanı buldular.
Eğitimin sonundaSapanca Turizm MYO adına aşçılık programı öğretim görevlileri Taner Öztürk ve Evrim Karaca tarafındanLalorinneBakeryGroup çalışanları; Şef Merve Burcu Akbulut, Şef Barış Badur, Şef Yüce Küçükyılmaz' ateşekkür belgeleri takdim edildi.