Her köşesi ayrı keyif veren eskinin yeniyle gün ışığına çıktığı sıcak atmosferi insanın içini ısıtan renkleri ve ışıltısı dinlendiren rahatlığıyla özel müzikleriyle tutkulu bir konsept tarzındadır.
Günümüzün favori sıcak ve soğuk içecek menüsü special lezzetlerle birlikte sunulmaktadır. Sağlıklı, taze olan yiyecek içecek menüsü dengeli ve sağlıklı beslenmeyi özendirecek şekilde planlanmıştır.
Beklentilerinizin çeşitliliğine cevap verecek zengin menü, lezzetli sunumları, keyifli ortamı vazgeçilmez buluşma noktasıdır.
TAD MAHAL
İşletmeci Şengülay Yurtal'Artan nüfus ve dışarıda beslenme alışkanlıklarının artması yeme içme mekanlarının artmasına ve çeşitlenmesine sebep olmuştur. Sürekli büyüyen nüfus ekonomi ve üniversite ise Sakarya da bu sektörü dinamik tutmaktadır.Son 10 yılda ilimizde yiyecek içecek sektörü çok büyük sıçrama göstermiştir.
2003 de başladığım ve açtığım ?'KEYİF ?' adındaki mekanla Adapazarı na ilk kafe kültürünü taşıdım ve ?'MAHAL ?' de son nokta olsun istedim.
Gıda ihtisaslı Ziraat Mühendisiyim ve 13 yıl yabancı sermayeli bir gıda işletmesinde çalışıp devamında iş idaresi ve yiyecek içecek eğitimi alıp bu sektöre girişimci olarak atıldıktan sonra danışmanlık ve organizasyon işleriyle ilgili olarak 25 yıldır iş hayatındayım.Evliyim ve 20 yaşında bir kız evladımız var.Bu şehirde pek çok sivil toplum kurumunda aktif yer aldım.
Edindiğim bilgi donanım sayesinde yurt içinde ve yurt dışında pek çok işletmeye danışmanlık yapmaktayım. İNGİLTERE ALMANYA AVUSTURYA MEDİNE gibi ülkelerde tecrübelerim olmuştur.
Konsept danışmanlığı-mimari danışmanlık ve hizmeti-franchising danışmanlığı-menü reçete danışmanlığı-insan kaynakları ve hijyen eğitimi müşteri memnuniyeti eğitimi- yemek ve ürün stilistliği ve fotoğrafçılığı- prezentasyon -fizibilite-iyileştirme gibi yiyecek içecek konularında her türlü danışmanlık yaparken içinde kendimin de üretimde olacağı bir ihtiyaçtan doğan bu mekanı oluşturdum.
Çocukluğumdan gelen yemek merakım ilerleyen yaşlarımda beni bu alanda girişimciliğe yöneltmiştir. Sürekli öğrenmeyi yeni şeyleri yurt içinde dışında fuar seminer kurs almayı ve bunları sektörle paylaşmayı çok seviyorum.Ayrıca yurt dışında Türk lezzetlerini sunan mekanlar yapmayı ve kendi damak tadımızı dünyaya tanıtmayı çok önemsiyorum.
MahaL i kurarken de bu tecrübeyi samimi ve mütevazi bir şekilde ortaya koymak istedim tamamen kendimi yansıtan hatta pek çok işçiliğini benim yaptığım tabire göre ellerimle oluşmuş sıcak samimi sakin bir ortamda leziz bonkör elegant bir menü oluşturarak genç ve orta yaş grubuna hitabı hedefledim. İş yemeği ,i samimi dost buluşması,kutlama her türlü hizmet için mahcup olmayacağınız uygun bir restaurant ve kafedir.Yakın gelecekte yurt dışında bir şube çalışmamız başlayacaktır.
MAHAL de Kahvaltı ? salata-makarna ?et yemekleri- tatlı- aperatif ?sıcak soğuk içecekler den oluşan mütevazi ancak özenle yapılan hijyenik sunumla bonkör porsiyonlarla doğu batı sentezi bir menü mevcuttur.Ayrıca çalışan esnaf için 4 çeşit uygun leziz değişken bir öğlen menüsü de vardır. MAHAL DE Ayrıca BASHKA adında bir ORGANİZASYON İŞLERİNİ de içinde barındırmakta ve CATERİNG işeri de yapmaktayız.
Ramazan ayın da zengin lezzetli iftar yemeklerimiz olacaktır.Eşsiz BONKÖR et yemekleri zeytinyağlılar ve MEYVE ŞIRALARI ve uygun menümüzle hizmetteyiz.
İşletmemiz çark caddesi migros arka sokak içinde otopark yanındadır.
İşletme sahibi ŞENGÜLAY YURTAL Kimdir?
İç egede büyümüş bir kız çocuğu düşünün egenin yeşillik zenginliği ve zeytinyağlarından da Anadolunun karabuğdayları ve taze kokulu dağlarda otlamış hayvanların etleriyle birlikte, Yörük kültürün verdiği süt ürünlerinden yoğrulmuş sofralarda büyümüş bir kız çocuğu Bahçelerde üç ayaklı demirlerin üzerinde kazanlarda yemek yapılan mahallelerde imece usulü kaynatılan pekmezlerin saç başında kesilen eriştelerin kurutulmuş meyve ve sebzelerin yemeğe dönüştüğü kuzine sobalarda yemeklerin yapıldığı kalabalık evlerde büyümüş bir kız çocuğu büyük sofraların etrafında sıralanıp büyükannelerin yaptığı az malzemeyle yapılan besleyici, sağlıklı doğal yiyecekleri özenle yapmaya çalışan küçük boyuyla soba üstünde höşmerim yapmaya çalışan 5 gün süren düğün yemeklerinin kazanlarının başında meraktan sabah ezanında uyanıp kazan kepçelerini karıştıran bir kız çocuğu Tekne serit başında büyükleriyle börek, mantı, erişte, kalın ekmek, bazlama, gözleme yapmaya çalışan bir kız çocuğu haşhaş ezme taşına tüm gücüyle sarılan sallama yayık için el veren yapılan tulum peynirini anlamaya çalışan, turşu, konserve, komposto, salça yapmaya 7 yaşında başlamış ve öğrenmiş bir kız çocuğu Bu kız çocuğu sonra ziraat mühendisi olur ve ardından aşçılık okuyup 15 yıl restaurant işletmeciliği yapar ve en mutlu olduğu yer mutfaktır, yemektir, yemektir?